Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، عباس زارع در گفت‌وگویی با بیان اینکه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی دل نوشته‌ای به امام رضا (ع) سال گذشته در دو رده سنی کودکان و نوجوانان (۷ - ۱۸ سال) و بزرگ‌سالان (از ۱۸ سال به بالا)، بخش ویژه بومی (ارسال نامه به زبان مازندرانی)، بخش ویژه حدیث رضوی و بخش بین الملل برگزار شد، اظهار کرد: دبیرخانه این جشنواره در سایه کرونا آثار شرکت کنندگان را بیشتر از طریق مجازی از سراسر دنیا جمع‌آوری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نفرات برگزیده و شایسته تقدیر پانزدهمین جشنواره نامه ای به امام رضا (ع) از سری برنامه‌های بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) را به شکرانه ولادت باسعادت حضرت ثامن الحجج (ع) معرفی و اظهار کرد: به جهت شیوع کرونا برگزاری آئین اختتامیه به همراه تجلیل از برترین‌های جشنواره با توجه به پراکندگی جغرافیایی منتخبان امکان پذیر نبود از این رو با حفظ کرامت و شآن برگزیدگان این جشنواره، جوایز به حساب های بانکی آنها واریز خواهد شد.

دبیر پانزدهمین جشنواره بین‌المللی نامه‌ای به امام رضا (ع) یادآروشد: نامه‌های نفرات برگزیده و شایسته تقدیر در کتاب نجوای دل چاپ و روانه بازار نشر می‌شود.

براساس رأی هیات داوران این جشنواره در بخش کودک و نوجوان هدیه مهرجوی نوا، فاطمه دو منجیدی و دیانا شیرزاد از مازندران به ترتیب نفرات اول تا سوم اعلام شدند، همچنین علی‌اصغر مویدی، فاطمه‌زهرا آذرنیوا، نرگس بابایی، آرمیتا یوسفی، تینا شعبانپور، سیدرضا خراسانی، ابوالفضل فرج‌پور از مازندران و محمدامین درویش گفتار از گیلان در این بخش از جشنواره نامه‌ای به امام رضا(ع) شایسته تقدیر اعلام شدند.

در بخش بزرگسالان این جشنواره عزیزالله محمدپور از بابل، آمنه شیری از تهران و سعید نوریان از اردبیل به ترتیب نفرات اول تا سوم معرفی شدند، همچنین جایزه شایسه تقدیر به سیده منیژه آقایی میر از بابل، زینب مستقیمان از قائم شهر، مهری ذبیحی اترگله از ساری، حدیث وفایی نژاد از ساری، صغری ابراهیمی از خراسان شمالی، ناهید شیرعلی نژاد از تهران، فاطمه ذبیحی از آمل و سعیده علیمحمدی سلطانمرادی از گیلان  تعلق گرفت.

تیم داوری این جشنواره در بخش حدیث رضوی با موضوع « نماز» و « ایثار و شهادت» سیده سمیه محمدی و فاطمه زهرا خاصی از مازندران را نفرات برگزیده اعلام نمودند.

صدف فیاضی، فاطمه(رویا)اسدالله ی و راضیه اورعی با نظر داوران به ترتیب رتبه های اول تا سوم بخش بومی جشنواره نامه‌ای به امام رضا(ع) اعلام شدند.

در بخش بین الملل کلثوم رجبی از افغانستان، ژاله عباس آوا از آذربایجان و ادریس یوسف عبدالقادر از نیجریه به ترتیب رتبه های اول، دوم و سوم این جشنواره بین‌المللی را از آن خود کردند.

تنویر فاطمه از هند، زهرا سادات اخلاقی از افغانستان، هنین تیری تون از میانمار، فاطیما تیتی لایو عبدالقادر ادریس از نیجریه، عبدالخالق شریف اف از تاجیکستان، امیره سرور از کانادا، آیات عثمان از دانمارک و ام حسین از آمریکا از سوی داوران این جشنواره شایسته تقدیر اعلام شدند.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: عباس زارع مدیرکل ارشاد اسلامی استان مازندران جشنواره بین المللی نامه ای به امام رضا پانزدهمین جشنواره شایسته تقدیر اعلام شدند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۹۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز

ایسنا/فارس برترین‌های دومین جشنواره شهید آوینی معرفی شدند و از ۱۰۷ نفر از دانشجویان سراسر کشور تقدیر بعمل آمد.

دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی به‌همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و با حمایت اداره‌کل سازمان امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز معرفی شدند.

بر این اساس، در بخش قرآنی و در زمینه قرائت و تحقیق، صادق قاسم زاده، محمدرضا شیرازی، حمیدرضا حیدری، رضا توفیق زاده، سیدمحمدکریم افضلی، معصومه حمیدی، زهرا سینافر و ریحانه قصری به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در بخش ترتیل، جلال رضایی تیجی، امین رئوف، علیرضا طاهری، امیررضا خانبابائی فسقندیس، محمد شادور، رقیه رضایی، فاطمه چایی بناب و اکرم حاتم زاده و در بخش اذان نیز  سیدمحمدطاها اطهری، بهروز ساعد، محمدرضا شیرازی و علیرضا طاهری برگزیده شدند.

در بخش حفظ جزء تا کل قرآن کریم نیز مجتبی شکرانه، سید حسن حسینلر، امیر ابراهیمی صفر قلعه، رسول رضایی اصفهانکی، فاطمه مواساتی قنواتی، مهسا نیکخو ساری قیه، حوریه تبیانیان، فاطمه انتظاری، مهران رحیمی، عباس فردی آرائی، سینا اشرفی، معصومه قلی زاده بالدرلو، منا ترکی، شهناز مهدیه  نجف ابادی، محمد میرمحمدیان، مجتبی صالحی فر، عارف آق، ساجده روستایی زاده شورکی، عاطفه ابراهیمی سروعلیا، فاطمه ستمکش ارانی، حانیه سبحانی، هادی مکرمی، مهدی صادقی، کوثر تبیانیان، فاطمه بازرگان، محمد شادور، محمدرسول تکبیری، امیرحسین حسین پور، فائزه السادات قریشی نسب و طیبه برخورداری شریف آبادی حائز رتبه‌های برتر شدند.

در بخش صحیفه سجادیه، فاطمه حسینی زاده ، محمدرسول تکبیری، فاطمه نایینی، فاطمه انتظاری،سجاد رضائیان  و علی محمد اسمعیلی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند و رسول رجایی، هادی مکرمی، امیر مالمیر، علی محمد اسمعیلی و مهدی علی‌پور در بخش حفظ موضوعی قرآن برگزیده شدند.

ضمن اینکه علی محمد اسمعیلی، شهلا کاظمی میرکی، سیده ساناز کاسب، فاطمه سوری، مهدی مهرابی و ثنا شیرعلی نیز در بخش نهج‌البلاغه به ‌عنوان برترین‌ها شناخته شدند.

در بخش ادبی و در زمینه داستان کوتاه، سیدمهدی موسویان، دنیا اسکندرزاده، محمدرضا یزدانی‌نژاد، فاطمه‌سادات عمرانی و مهسا پرمو به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند و در بخش شعر نیز قاسم بای، فاطمه حلیمیان، محمد جباری، فاطمه هوشنگی شایان، رضا احسانپور، حسین عبدی و پیمان رفیعی پور، برتر شدند.

در بخش نقاشی، کوثر سابقی نژاد، حمیدرضا حیدری، سیده حورا طیب، فاطمه لطفی و محمدرضا کنعانی هرندی نفرات برتر شدند و در بخش خوشنویسی رتبه‌های برتر به سیدعلیرضا مطلبی، حامد شاه حسینی، علی عابدینی، محمدابراهیم کاظمی، مهسا سالاری و امین زنجانی اختصاص یافت.

مهدی جهانبخش، مرتضی رحمتی، محمدعلی حیدری و مصطفی محسنی در زمینه طراحی پوستر برگزیده شدند و مهدی جهانبخش، معظمه محمودی و کوثر سابقی نژاد نیز در بخش تصویرسازی به مقام‌های برتر دست یافتند.

بالاخره در بخش عکاسی نیز مهدی ایمانی، مهسا ربیعی گندمان، محمد آهنگر، یاسمین پارسا، سیدمحمدرضا حسینی نسب، نرگس امامی راد، علی دهقان، زهرا محمدحسینی، آریان انصاری و احسان باقری به مقام‌های برتر دست یافتند.

به گزارش ایسنا، در دومین جشنواره فرهنگی هنری شهید آوینی بیش از سه هزار اثر فرهنگی هنری از دانشگاه‌های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفتند.

اولین دوره این جشنواره، اسفندماه سال ۱۴۰۱ در تهران برگزار شد و قرار است سومین دوره جشنواره شهید آوینی نیز در شهر رشت برگزار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»