Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مرضیه امیری: سال ۱۳۸۲ زمانی که محمود احمدی‌نژاد شهردار تهران بود و هنوز دو‌سالی با نشستن بر کرسی ریاست‌جمهوری فاصله داشت، بحث سر توسعه مکان‌های ورزشی داغ بود. در همین دوره مذاکره بین شهرداری تهران و ستاد اجرایی فرمان امام بر سر ساخت‌وساز مکان‌هایی تحت عنوان اماکن ورزشی آغاز می‌شود. اواخر زمستان همان سال نامه‌ای در سربرگ ستاد اجرایی فرمان امام با امضای محمد جواد ایروانی رییس وقت ستاد اجرایی و محمود احمدی‌نژاد شهردار تهران به دفتر بیت رهبری ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه احمدی‌نژاد و ایروانی با بیان اینکه « امکانات ورزشی کلان شهر تهران تناسبی با پوشش گسترده جمعیتی آن و شمار فراوان جوانان مرکز ایران اسلامی ندارد و ورزش برای سلامتی نشاط شادابی جوانان امری اساسی به شما می‌رود.» از رهبری ۲۰ قطعه زمین درخواست می‌کنند.

در این نامه شهرداری و ستاد اجرایی فرمان امام از مذاکرات و هماهنگی بین طرفین خبر می‌دهند و می‌نویسند: «در این مذاکرات تاسیس ۲۰ مجموعه ورزشی در مناطق مختلف شهرداری تهران در صورت کسب اجازه از محضر حضرت‌عالی مورد توجه قرار گرفت. به این ترتیب که تعهد زمین به عهده ستاد و نجام کارهای اجرایی و ساخت‌ساز به عهده شهرداری تهران گذارده شود.»‌

هفتم خردادماه سال ۱۳۸۳ یک امضای دیگر به دو امضای این نامه اضافه می‌شود و رهبری در خرداد سال ۸۳ به نامه شهردار وقت تهران پاسخ مثبت می‌دهد و در پی همین موافقت، عبدالرضا شیخ‌الاسلامی مدیرکل وقت دفتر شهرداری تهران نامه‌ای خطاب به اسفندیار رحیم مشایی سرپرست وقت معاونت امور اجتماعی شهرداری تهران می‌نویسد و درخواست می‌کند خیلی فوری سریعا از محل‌ها بازدید و برآورد و اعلام شود.

بیشتر بخوانید: امضای چهار شهردار منطقه یک، پای یک مجوز/ چگونه فضای سبز ولنجک را به برج ۱۶ طبقه تبدیل کنیم؟

به این ترتیب قرارداد ۲۰ پروژه‌ ورزشی در شهر تهران با زمین‌های در دست ستاد اجرایی فرمان امام و ساخت‌وساز شهرداری، منعقد می‌شود. امروز ۱۷ سال از آن درخواست و نامه‌نگاری‌های برای استفاده از ۲۰ قطعه زمین به منظور ساخت ورزشگاه و مکان فرهنگی می‌گذرد. اگر تصور می‌کنید هماکنون به جای آن ۲۰  قطعه زمینی که با دستور رهبری در اختیار شهرداری قرار داده شده، ورزشگاه ساخته شده، سخت در اشتباهید؛ چه آنکه سرنوشت ۱۸ فقره آن نامعلوم است پیگیری رویداد۲۴ نشان می‌دهد در دو قطعه زمین به جای ورزشگاه مال ساخته شده است!

شورای شهر تهران نیز اخیرا تحقیق و تفحصی انجام داده تا وضعیت آن ورزشگاه‌ها را پیگیری کند. یکی از زمین‌هایی که قرار بوده ورزشگاه شود، پروژه ورزشگاهی رضوان منطقه ۱۷ بوده که ابتدا به نام پروژه فرهنگی ورزشی امام رضا کلنگ می‌خورد اما در فرِندی عجیب به مجتمع تجاری رضوان مال تبدیل می‌شود.

سال ۸۸ رضوان مال در زمینی به مساحت ۸۵۰۰ متر مربع کلید می‌خورد و در نهایت این مجتمع با ۱۳ طبقه و زیر بنای ۱۰۲۰۰۰ متر مربع به بهره‌برداری می‌رسد. در این مجتمع که قرار بوده مکان ورزشی باشد، حالا ۱۱۰۰ واحد تجاری مشغول به کار هستند. ساخت این مال را خانواده شیروانی به عهده داشتند؛ خانواده‌ای که صاحب شرکت طرح و سازه شمیران هستند و قبل از رضوان مال، کوروش، تندیس و پردیس زندگی را ساختند.

جالب اینجاست که طی پیش روی این پروژه هم معضلات دیگری رخ می‌دهد، از جمله عدم اجرای تعهدات پیمانکاران که موجب تجمع‌های اعتراضی خریداران واحد‌های تجاری این مجتمع‌ها شد. حدود ۵۰۰ خانواده واحد‌های تجاری رضوان مال را پیش‌خرید کرده بودند و قرار بوده سال ۹۳ این واحد‌ها را تحویل بگیرند، اما با عدم اجرای تعهد پیمانکار بهره‌برداری آن تا همین امسال به طول انجامید.

کلنگ پروژه ورزشگاهی البرز لشکرگ منطقه یک هم به نام پروژه فرهنگی و ورزشی امام رضا زده می‌شود و در نهایت، اما به‌جای آن مجتمع تجاری امپریوم سربلند می‌کند.

مجتمع امپریوم مال که قرار بود ورزشگاه باشد

۲۰ قطعه زمین که دارایی عمومی محسوب می‌شده و تحت سرپرستی ستاد اجرایی فرمان امام بوده، در حالی به شهرداری تهران واگذار شده که طی نزدیک به دو دهه در دوره شهرداری‌های مختلف ساخت و ساز و تغییر کاربری آن‌ها ادامه یافته و بدون ایجاد هیچگونه خللی از سوی هر کدام از شهرداران و مسئولان از دوره محمود احمدی نژاد تا قالیباف و پس از آن در نهایت تبدیل به مال‌های بزرگ می‌شوند. برای هیچ نهاد و مسئولی هم سوال پیش نیامده که نفع زمین‌هایی که قرار بوده ورزشگاه عمومی در آن‌ها ساخته شود، برای شهروندان و شهر تهران چیست؟

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شهرداری تهران تخلفات شهرداری تهران مرضیه امیری ستاد اجرایی فرمان امام شهرداری تهران احمدی نژاد قرار بوده قطعه زمین شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)

عصر ایران ؛ حسن ظهوری ــ حالا معلوم شده مسئولان برای آن‌که یک کارخانه سیمان دیگر در شهرستان زرندیه و ساوه ساخته شود به اهالی روستای ویدر در این شهرستان دروغ گفتند. چرا که پیش از این بارها روستاییان پرسیده بودند آیا قرار است کارخانه دیگری ساخته شود که گفته بودند نه ولی حالا ساخته شده‌است. آن را در جایی ساخته‌اند که دشت ممنوعه است. شواهد نشان می‌دهد برای گرفتن مجوز ساخت‌اش در طرح ارزیابی زیست محیطی آن عددسازی‌هایی شده و شواهد زیادی از تخلفات گسترده هنگام گرفتن مجوز وجود دارد. اما از همه بدتر جاییست که آن را ساخته‌اند. در یکی از بحرانی‌ترین دشت‌های نزدیک تهران، حالا سه کارخانه سیمان وجود دارد؛ اتفاقی که در هیچ‌جای ایران شبیه آن رخ نداده است.

گزارش را این‌جا ببینید

روستای ویدر حالا در عجیب‌ترین جای ایران واقع شده. اتفاقی که در دشت پیرامون این روستا رخ داده در هیچ‌جای ایران و شاید جهان رخ نداده باشد. کارخانه سیمان ساوه‌ فاصله‌ای با کارخانه سیمان سفید ساوه ندارد. کارخانه تازه تاسیس سیمان سفید فرداد فاصله‌ای با سیمان ساوه ندارد. مابین آن‌ها یک کارخانه تولید آهک هم هست که فاصله زیادی با سه کارخانه سیمان ندارد، و اهالی می‌گویند شب‌ها از آن بوی بدی بلند می‌شود. چهار کارخانه با سطح آلایندگی بالا در جایی که ۱۰‌ها روستا وجود دارد؛ روستای ویدر یکی از آن ۱۰‌ها روستاست و حالا دیگر تحمل اهالی آن تمام شده‌است. مثل تحمل دشت که خیلی وقت است تمام شده و حالا با بحران‌های بزرگ آب و خاک دست و پنجه نرم می‌کند.

معلوم نیست چه کسانی مجوز ساخت کارخانه تازه تاسیس سیمان سفید فرداد را داده‌ است. آن‌چه مشخص است تحت هیچ شرایطی نباید این‌جا ساخته می‌شده‌است. آن‌هم کنار رودخانه ویدر که معمولا فصلی پر آب می‌شود. پل عظیمی که روی آن زده‌اند نشان می‌دهد سیلاب بزرگ به داخل آن می‌ریزد. در طرح ارزیابی زیست محیطی کارخانه تمام اطلاعاتی که درباره این رودخانه داده شده غلط است. اطلاعاتی که به راحتی با یک بازدید از محل قابل راستی‌آزمایی بود.

اما فقط این نیست در خیلی موضوعات زیست محیطی دیگر هم عددسازی شده‌است. مثلا اصلا توجهی به باد قالب که به سمت مناطق روستایی خرقان می‌رود توجهی نشده‌است. و یا فاصله‌ای که کارخانه تا جاده دارد خیلی کمتر از عددیست که در طرح ارزیابی آمده‌است. در حال حاضر تعداد زیادی معدن در همین محدوده فعالیت‌های کارخانه‌های سیمان،‌ فعالند. وقتی در این منطقه حرکت می‌کنید مدام با منظره کوه‌هایی مواجه می‌شوید که تخریب شده‌‌اند. آغاز فعالیت یک کارخانه سیمان دیگر تخریب‌های را دو برابر خواهد کرد؛ خصوصا که برداشت‌‌ها از کوه معمولا با انفجار انجام می‌گیرد، انفجارهایی که پیامد‌های آن خیلی بدتر از آنچه که تا به حال اتفاق افتاده است. انفجارات به راحتی تمام قنات‌هار روستاها را کور خواهد کرد.

روستاییان حتی رئیس سازمان محیط زیست را هم به این‌جا آورده‌اند. آن‌ها به من گفتند سلاجقه با یک بازدید میدانی متوجه تخلفات عجیبی که رخ داده شد و دستور پیگیری داد. دستوری که حتی هنوز یک قدم برای انجام آن گرفته نشده‌است. کارخانه تقریبا ساخته شده و شاید قدم‌های کوچکی برای بهره‌برداری از آن باقی مانده‌استاما نمی‌دانند وقتی از ابتدا این کارخانه با دروغ مسئولان وقت و کتمان آن ساخته شد، حالا کدام وعده را می‌توانند باور کنند. وقتی حتی نمی‌شود باور کرد در یک دشت ممنوعه و بحران زده ۳ کارخانه سیمان مجوز می‌گیرند و در محدوده‌ای بسیار کوچک فعالیت کنند و یک کارخانه آهک هم هوا را بد بو می‌کند. گزارش را حتما ببینید تا بیشتر درباره این تخلف آشکار بدانید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مدیرعامل کارخانه سیمان تهران: نباید هر فعالیت مخرب محیط زیست را تعطیل کرد/ سرطان مردم ربطی به ما ندارد گزارش تصویری و تشریحی از وضعیت کوه بی‌بی شهربانو بر اساس عکس‌های ماهواره‌ای / ببینید برداشت‌ زیاد چه بلایی بر سر کوه آورده (+عکس)

دیگر خبرها

  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • حال و هوای خاص ورزشگاه آزادی پیش از بازی سرنوشت‌ساز پرسپولیس و سپاهان + ویدئو
  • سرنوشت عجیب عابربانک‌های فوتبالی؛ باشگاه‌داری در زندان!
  • موافقت با خواهرخواندگی بندرعباس با پنج شهر آسیایی
  • روز سرنوشت‌ساز؛ استقلال و پرسپولیس مقابل سرسخت‌ترین رقبا
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟